Financiƫle hulp voor leden met een kleine beurs

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Ook voor mensen met een kleine(re) beurs is The Pride toegankelijk. We hebben een samenwerking met het initiatief van de samenwerkende Gemeentes genaamd: Meedoen HBEL. Maar ook via het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland werken wij samen. En zij maken het mogelijk om leden met een kleine beurs deels of volledig te steunen bij het voldoen van de contributie van The Pride.

Van de website van Meedoen HBEL:

Steeds meer kinderen groeien op in armoede. Deze kinderen kunnen vaak niet meedoen aan sporten, uitjes met school of meedoen met andere kinderen. Maatschappelijke Zaken HBEL wil graag dat alle kinderen kunnen meedoen in hun omgeving. Via Meedoen HBEL kunt u voor uw kind van een aantal regelingen gebruik maken. Welke regelingen dit zijn ziet u hieronder.

Kijk voor meer informatie op www.meedoenhbel.nl

Van de Website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland:

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondssportencultuur.nl

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

_dsc2323_20170818_1416754231.jpg

Sponsorkliks