We gaan weer beginnen!

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Op de sociale media is het al aangekondigd, maar nu ook hier: WE GAAN WEER BEGINNEN! Nog maar 4 nachtjes slapen en we mogen weer trainen ín ons eigen clubgebouw. Als dat geen goede start is?!

Trainingen
De gemeente heeft ons plan om weer binnen te gaan trainen goedgekeurd. Natuurlijk zijn er wel wat aanpassingen, toch is ook veel gewoon hetzelfde. Zoals bijvoorbeeld de trainingstijden. Lees wel allemaal heel goed de protocollen door. We willen dat iedereen gezond blijft en willen daar als vereniging graag ons steentje aan bijdragen. Als iedereen zich aan de afspraken houdt, doen we wat we kunnen!

Open trainingen
De eerste 3 trainingen zijn open trainingen: vrijdag 21 en 28 augustus en 4 september. Neem dus gerust iemand mee! Diegene(n) mag/mogen meedoen in jouw groep. Na de open trainingen delen we wel in zoals we gewend zijn. Aanmelden voor een open training kan via , maar is niet verplicht.

Trainingstijden
16:30 - 18:00  The Pride PreCadets (groep 1 t/m 5)
17:00 - 19:00  The Pride Cadets (groep 6 en hoger)
18:00 - 20:00  The Pride Junior (staffteam deelt in)
19:00 - 21:30  The Pride A (staffteam deelt in)
20:00 - 22:30  The Pride of the Netherlands (staffteam deelt in)

Seizoensplanning en staff
Er wordt druk gewerkt aan de seizoensplanning met alle dinsdag- (TPC), zaterdag- (TPJ/TPA/TPO) en extra trainingen. We hopen de seizoensplanning nog deze maand te kunnen delen. Aan de staffteams is nog het één en ander veranderd tijdens de vakantie. Wat al vast staat zullen de betreffende teams met hun leden delen tijdens de training. Zodra alles rond is zal er een nieuw overzicht naar alle leden gestuurd worden via de mail.

Clubgebouw
Belangrijk is dat we weten wie er in het gebouw geweest is. We vragen daarom iedereen die geen lid of stafflid is, bij binnenkomst zijn/haar gegevens in te vullen. Die gegevens bewaren we 4 weken en zullen we daarna vernietigen. De gegevens worden alléén gebruikt voor bron- en contactonderzoek n.a.v. een besmetting met COVID-19. De staffteams houden bij welke leden en staffleden aanwezig zijn.

Ons clubgebouw en de bar is weer open. Op het moment is het nog zo dat iedereen bij binnenkomst moet gaan zitten. In onze kantine gelden dezelfde regels als in de horeca gelegenheden. We hebben de kantine daarom wat aangepast en in zaal 2 (kleine zaaltje naast de kantine) zijn ook zitplaatsen gecreëerd. Ook als je alleen iemand komt ophalen vragen we je te gaan zitten. Als er geen zitplaats beschikbaar meer is, is het maximum aantal personen bereikt. Je wordt dan verzocht buiten te wachten tot er weer plaats is.

Verder zal iedereen middels bordjes gewezen worden op de geldende afspraken. We verzoeken iedereen thuis naar het toilet te gaan, zodat er zo min mogelijk gebruik wordt gemaakt van de toiletten in het clubgebouw. Al snappen we natuurlijk dat de prachtige nieuwe toiletten bij de ingang wel een ware trekpleister zullen zijn.

We hebben echt heel veel zin om iedereen weer te zien in het, vernieuwde, clubgebouw. Tot vrijdag!

Bestuur Winterguard The Pride

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

TPO2020-1_062020.jpg

Sponsorkliks