Warm weer + trainen = IJS!

Geschreven door Susan Remers op .

Nu het er naar uitziet dat wij midden in een hittegolf zitten, doet ons dat denken aan de laatste training van seizoen 2019-2020. Toen was het namelijk ook prachtig weer.

De laatste training van een seizoen is altijd speciaal en dit seizoen misschien nog wel een beetje meer dan anders. Het was, om de inmiddels wel bekende redenen, een heel gek seizoen en dan werd deze ook nog eens afgesloten met buitentrainingen, omdat we nog niet binnen mochten trainen in ons eigen clubgebouw. Daarnaast werd er afscheid genomen van staffleden en werden nieuwe staffleden verwelkomd.

Reden genoeg om iets extra’s te doen voor de leden en wat is er lekkerder dan een heerlijk ijsje na een buitentraining in de zon? Nou ja, misschien een watergevecht?

Bestuursleden trakteerden iedereen op een ijsje en op het voetbalveld genoten de leden van een watergevecht.

Wij hebben heel veel zin om het seizoen 2020-2021 te starten! Nog maar 2 weken en dan beginnen we weer. De eerste 3 trainingen zijn OPEN TRAININGEN, dus heb je altijd al eens mee willen doen met een van onze groepen en de sfeer willen proeven van Winterguard The Pride? Kom dan langs, wij kijken uit naar jouw bezoek!

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

_dsc2323_20170818_1416754231.jpg

Sponsorkliks