The Pride of the Netherlands presents:

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Voordat je verder leest: Dit bericht is geen spoiler voor de nieuwe show van 2021.  De tekst in de titel slaat op de link op de WGI website waar wordt aangekondigd welke show The Pride of the Netherlands zou hebben uitgevoerd tijdens de USA tour van April dit jaar, maar helaas vanwege de Corona crisis is afgelast.

The Pride of the Netherlands Presents “In the beginning…”

Niet naar USA afreizen was een enorme domper voor onze club. We hadden ons goed voorbereid, alles was tot in de puntjes geregeld. De tickets geboekt, de Visa paraat, de trainingslocatie besproken, het vervoer geregeld, alles wees er op dat het weer een enorm mooie tour zou worden zoals we al 7x eerder naar de USA zijn afgereids met de club. Maar ja toen was er de Corona crisis. The show must go on... Maar nu even niet.

Maar het komende seizoen zijn we voornemens om alsnog naar de USA af te reizen. Zoals dat heet hebben we de intentie om opnieuw een USA tour te houden met The Pride of the Netherlands. Natuurlijk houden we een grote slag om de arm, want we hebben op dit moment geen idee of dat gaat lukken. Want dat er extra maatregelen zijn waar we rekening mee moeten houden dat is wel haast duidelijk, maar we hebben nog niet vernomen of WGI uberhaupt wel doorgaat en onder welke voorwaarden dat zal zijn. Wordt vervolgd dus.

Voor nu moeten we het even doen met de beelden van afgelopen jaar.

 

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

_dsc2323_20170818_1416754231.jpg

Sponsorkliks