Vrienden Van The Pride

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

De Vrienden van The Pride is een groep enthousiaste mensen die ieder op eigen manier betrokken is bij The Pride. Oud-leden, ouders van lopende leden, ereleden, oud-bestuurders, of gewoon mensen die Winterguard The Pride een warm hart toedragen en daar een bijdrage voor over hebben.

Het bedrag dat wordt bijeengebracht is groot genoeg om de verlanglijst van Winterguard The Pride serieus in te kunnen korten. Iedere Vriend van The Pride heeft de mogelijkheid om onderwerpen op de verlanglijst van The Pride te plaatsen. En tijdens de jaarlijkse vergadering overleggen de Vrienden van The Pride welke onderdelen van deze verlanglijst worden geaccepteerd en gerealiseerd.

Dit zijn uiteenlopende onderwerpen zoals het realiseren van een verbouwing of het aanschaffen van apparatuur voor in het clubgebouw, kortom het kan van alles zijn. Bij de Vrienden van The Pride beslissen zij dus zelf over de besteding van het beschikbare budget en hebben volledig in eigen beheer wanneer deze besteding gebeurt en wat de hoogte van het bedrag is dat hierbij hoort.

De laatste besteding door de Vrienden van The Pride die is gedaan, is de financiële ondersteuning bij de huidige verbouwing van het clubgebouw. Hierbij zijn de toiletten volledig vernieuwd, heeft Zaal 2 een grondige facelift gehad en wordt de deur van Zaal 1 volledig geluidsdicht gemaakt. Noodzakelijke klussen die mede met de hulp van de Vrienden van The Pride gerealiseerd konden worden! The Pride is enorm dankbaar voor deze schenking en geniet van het prachtige resultaat in het clubgebouw.

Ook Vriend van The Pride worden? Klik hier om het inschrijfformulier in te vullen.

 

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

TPO-2020-1.jpg

Sponsorkliks