(Nog) geen vakantie voor het klusteam

Geschreven door Susan Remers op .

Terwijl de meeste van ons inmiddels aan het genieten zijn van de vakantie, zit het klusteam van The Pride alles behalve stil. Nog voor de vakantie werd zaal 2 gerenoveerd, maar het klusteam is nog lang niet klaar met klussen en wij houden jullie graag via de website op de hoogte van de vorderingen.

De klussers zijn dus begonnen in zaal 2. Een nieuw plafond, wastafeltje geplaatst, alle kastdeuren een likje verf en nieuwe vensterbanken.

Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten wordt de toiletruimte naast de hoofdingang ook helemaal gerenoveerd. En de klussers zijn al een heel eind op weg. De wanden zijn betegeld, gevoegd en gepoetst…en nog een keer gepoetst. Inmiddels is ook de prachtige nieuwe gietvloer (met glitters) gelegd.

Vandaag nam de redactie even snel een kijkje en zag dat alle ramen van de toiletruimtes eruit waren! Maar geen paniek, “dit moet even, anders kunnen we er niet goed bij om te kitten” aldus een van de klusmannen. De ramen zitten inmiddels allemaal weer keurig op hun plek. Wij verwachten ook niet anders van dit klusteam, maar zo zie je maar weer hoeveel werk het allemaal is en hoeveel uur er in zo’n renovatie gaat zitten. Klussers bedankt!

Zaal 2 met vernieuwd plafond en geschilderde kastdeuren Toiletruimte met nieuwe tegels en gietvloer Ramen worden weer netjes teruggeplaatst

 

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

photos.jpg

Sponsorkliks