Het nieuwe seizoen komt er aan...

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Als je nu langs ons clubgebouw rijdt dan ziet het er een beetje verlaten uit. En dat klopt natuurlijk want in onze regio is de grote vakantie begonnen. Dat betekent dat de meeste leden nu lekker luieren op de camping, op het strand of gewoon naast hun zwembadje in de achtertuin. Maar achter de schermen wordt er hard gewerkt.

Per 21 augustus begint bij The Pride het nieuwe seizoen, maar daar zijn we nu al lang en breed mee bezig. Ieder Staffteam van onze GuardUnits is keihard bezig om de nieuwe shows van komend seizoen te ontwerpen. Wat wordt het thema? Welke muziek wordt er gebruikt? Hoe gaan de Guards er uitzien? Welke choreografie hoort daarbij en welk equipment? Zijn er decorstukken nodig?

In het clubgebouw zelf zijn we ook bezig om de verbouwing af te ronden. Omdat er nu geen trainingen zijn en ook de huurders van het gebouw vanwege de Corona maatregelen nog niet in het gebouw mogen, is het nu de juiste tijd om een grondige verbouwing uit te voeren. Hier komen we later nog uitgebreid op terug.

Onze Activiteitencommissie zit ook niet stil. Want het organiseren van alle feesten, acties en evenementen moet natuurlijk op tijd worden begonnen. Een grote Barbeque, de Bingo, Sinterklaas en kerst. Alles moet geod worden voorbereid. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

En dan de WK Commissie. Want een WGI tour vergt een strakke organisatie. Dit jaar is onze tour geannuleerd, maar dat we in de toekomst weer een tour gaan beleven is waar we keihard aan werken. De organisatie moet bij groen licht meteen kunnen schakelen en hoe meer je kunt voorbereiden hoe beter.

Ook een drukke groep in deze tijd is de ledenwerfcommissie want zonder leden zouden wij als club niet bestaan. Natuurlijk kun je altijd lid worden, maar instromen midden in het seizoen is altijd wat lastig, dus hoe meer leden we in deze periode kunnen inschrijven, hoe makkelijker het is om leden in de shows in te passen.

Wil je lid worden? Vul dan het lidmaatschapsformulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

The Pride A Class seizoen 2018/2019 - Ubuntu


 

The Pride Kalender

Zaterdag 10 April
Opname - Optreden


Pride Pictures

TPO2020-1_062020.jpg

Sponsorkliks