images/logo/ThePrideWatermerk.png

More than Minuses

15 miljoen mensen,
op dat hele kleine stukje aarde.
Die schrijf je niet de wetten voor,
die laat je in hun waarde.
logo kleur raster

In 1996 stond deze hit op nummer 1 in de Nederlandse Top 40. Inmiddels is bekend geworden dat Nederland in 2031 volgens het CBS 18 miljoen inwoners zal tellen. Dit komt vooral door de stijgende levensverwachting en doordat er meer migranten naar Nederland komen dan er vertrekken.

Een immigrant is iemand die zich in een land vestigt voor langere tijd. Immigranten in Nederland komen uit allerlei landen met allerlei verschillende redenen. Denk eens aan de kennisimmigrant die hoogopgeleid zijn kennis komt delen. De politieke vluchteling die op op zoek is naar een land met het recht op vrijheid van meningsuiting. Maar ook diegene die zo grenzeloos verliefd is dat hij bij zijn geliefde in hetzelfde land wil wonen. De Chinees op de hoek, de Poolse arbeidsimmigrant, misschien wel een familielid.

Hoe kijk jij tegen immigranten aan? Komen ze jou iets extra's brengen? Of nemen ze je iets af? Laat jij iedereen in ons land in zijn waarde?

In de show "More than minuses" neemt The Pride of the Netherlands jullie mee met de positieve en negatieve kijk die mensen op immigranten hebben. Op muziek van Hundred Waters en een gesproken gedicht van Hollie McNish zult u worden geconfronteerd met zowel de minnen als de plussen die rondom immigratie heersen.

Want: "Immigrants bring more than minuses!"

Staff:

Robin
Teamco

Diandra


Kirsten


Lotte


Suryono


Tamara

Leden:

Alyssa


Angela


Daphne


Enzo


Esther


Fleur


Laura


Lincy


Lisa


Michelle


Nathalie


Nina


Richelle


Roos


Samantha


Suzanne


Suzanne


Swinda


Thirza

Afdrukken