Dag 5 - Freeday

Vandaag was dag 5 van onze tour, de freeday. Na een beetje uitgeslapen te hebben, vertrokken we naar downtown Cincinnati. Eenmaal aangekomen in downtown Cincinatti gingen wij rechtstreeks naar de Carew tower om over Cincinatti heen te kijken van 340 meter hoog. Het uitzicht was super mooi en wij hebben allemaal super veel leuke foto’s gemaakt.

Vanaf dat punt mochten wij allen zelf kiezen welke richting wij op gingen in downtown Cincinatti. Wij gingen samen eerst even een koffie’tje halen bij de Starbucks. Een heerlijke Latte Macchiato en een Frappuchino Caramel kon er wel even in. Daarna nog even wat souveniertjes scoren voor de familie en dan met z’n allen richting de super outlet van Cincinatti. Hier hebben we heel goedkoop, zowel vanwege de koers als de enorme korting, kleding gehaald. Twee uur van winkel naar winkel rennen om elk koopje te kunnen zien en/of meenemen. Hier hadden wij stiekem eigenlijk veel te weinig tijd om elke winkel helemaal door te spitten, maar toch weer door naar de volgende locatie.Hierna gingen wij dan gezellig met z’n allen naar het Kenwood town-centre.

Waar de een helemaal los ging in de Sephora, ging de ander gillend gek naar Forever 21. Super leuke winkels waren hier te vinden, wij zijn hier ook wederom goed geslaagd. Na het gezellige dagje shoppen gingen wij met z’n allen uiteten bij The Cheesecake Factory, waar wij eerst een lange driekwartier op mochten wachten. Het was enkel het wachten zeer waard, van een bacon cheeseburger naar gefrituurde garnalen of pasta met garnalen. Heerlijk smikkelen dus, maar The Cheesecake Factory is niet The Cheesecake Factory zonder cheesecake. Als toetje hebben wij een heerlijk stukje cheesecake meegenomen naar het hotel om later nog van te kunnen genieten. Nu zijn wij lekker met z’n allen elkaars koopjes laten zien en aan het napraten over onze gezellige dag. 

Een korte nachtrust komt ons nu tegemoet, dus hierbij het einde van ons verhaaltje. 

Dikke kus, 
Fleur, Alyssa, Thirza en Nina

 

dag5 1

dag5 2

dag5 4

dag5 5

dag5 7

dag5 8

Afdrukken