Dag 4 - Rehearsal day 1

Vanmorgen mochten we een uurtje langer uitslapen vergeleken met de dagen hiervoor. Dat was erg fijn na het optreden van gisteren. Na het ontbijt gingen de met de vans weer op weg naar de trainingslocatie. Hier was RhythmX al druk aan het repeteren, en na onze warming-up mochten we hun run bekijken. Zelfs de niet-drumcorps mensen die niets met drums hebben vonden hun show erg tof. 

 

“Zelfs de plingelaars performen alsof hun leven er vanaf hangt.” - Lotte

 

Daarna mochten wij zelf de vloer op en hebben we met Christine, die ook weer bij ons is, het begin van de show een stuk beter gemaakt. Een hele fijne training voor de meeste leden vandaag.

Om 3 uur was de training klaar en kregen we te horen dat we (net als twee jaar geleden) bij Trevor en z’n man Heath thuis gingen eten. 

 

In de vans op weg naar Trevor was er weer tijd om onze stembanden te trainen met lekkere meezingers. Na bijna twee uur rijden kwamen we aan, en werden we super gastvrij ontvangen door Trevor, Heath, alle andere mensen die geholpen, hadden met koken, en de 3 honden en kat van Trevor. We keken onze ogen uit: 41 stoelen aan mooi gedekte tafels in een klein schattig Amerikaans huisje.

 

Iedereen vond een plekje en toen was het tijd om echt te gaan eten. Op het menu stond eerst knoflookbrood, als hoofdgerecht lasagne of pasta met salade, en als toetje heerlijke (nog warme) brownies. Hierna was het helaas alweer tijd om terug te gaan naar het hotel. Na een groepsfoto voor het huis ging iedereen de vans weer in. Na een korte dancebattle tussen de vans toen we voor het spoor moesten wachten, waren we weer terug bij het hotel.

Morgen belooft een leuke dag te worden met een vrije dag in Cincinatti en tijd in de shoppingmall.

 

Veel liefs, 

Mies, Lau, Nathalie & Sam

 

dag4 1

dag4 2

 

dag4 3

dag4 4

dag4 5

dag4 6

 

 

Afdrukken