images/logo/ThePrideWatermerk.png

De laatste dagen

Zaterdag begon onze dag om 04.00u 's ochtends, maar dat vonden wij natuurlijk helemaal niet erg, want vandaag is het FINALSDAY!!

Na een korte rit naar Game On Cinci stond ons een heerlijk ontbijtje te wachten van onze medewerkers. Na het ontbijt hebben we nog even kort gerepeteerd. Hoe vroeg het ook was iedereen stond aan en was enthousiast. Laat ons finalsoptreden maar komen!!

Na de training vertrokken we eindelijk naar de UD Arena! In de van was het zoals gewoonlijk tijd voor haar en make-up. Het opdoen van eyeliner en nepwimpers op een hobbelende weg gaat ons steeds beter af! Vervolgens hebben we met alle leden omgekleed in de toiletten. Je kunt je wel voorstellen wat voor gezellige chaos dat was!

Door de kou (en jawel zelfs sneeuw) liepen we in ons jurkje met ons equipment naar de body warming-up. Subtropisch! Alle leden hadden enorm zin in de finals perfomance. Na alle voorbereidingen konden we eindelijk richting de tunnel.

Na een emotionele speech, het kussen van de muur en de succes-en-geniet-ervan-knuffels was het tijd voor ons finals optreden! We hebben er een feestje van gemaakt en onwijs genoten! Wat is het toch fantastisch om met deze groep in DE Arena te staan!!

En nog even een groot applaus voor onze mannen die onze vloer van 400 kilo naar boven hebben gebracht! Toppers! Eenmaal boven is de vloer in stukken geknipt en helaas in de container gegooid. Alle vlaggen werden van de stokken gehaald en de wapens in de kisten gedaan. Het was nu echt de laatste keer M.C. Escher.

We moesten nog een tijdje wachten totdat de retreat begon. Een aantal leden en medewerkers hebben de shows van de Scholastic Open gekeken en andere hebben even lekker geslapen in de van. Het was tenslotte erg vroeg dag haha. Om half 2 verzamelden we bij de vans om naar de retreat te gaan. Met de leuke lichtgevende cadeautjes van de medewerkers waren wij er klaar voor. Dit keer kwamen we niet van de trap, maar mochten we nog een keer door de geweldige tunnel!

Onze show werd beloond met een geweldige 4e plek en een score van 92,15! Wauw! Wat waren/zijn wij trots.

Na een welverdiend overheerlijk diner bij de Applebee's (dit restaurant konden we natuurlijk niet overslaan deze tour) hebben we 's avonds World Class Finals gekeken. Wat zijn deze groepen goed! En wat een kippenvel als heel de arena gaat juichen voor een prachtig moment. Na de retreat is een aantal leden nog naar de Marriott party gegaan. Een erg gezellig feestje!

De volgende dag stond in het teken van reizen. De rit van Sharonville naar Chicago en de vliegreis naar Nederland.

We vlogen deze keer in twee groepen terug. De ene groep vloog terug via Stockholm (met iets te dikke stewardessen en een piepend toilet met dank aan Jeanine haha) en de andere groep vloog via Kopenhagen.

Wij denken dat we namens alle leden spreken dat deze tour fantastisch was! Lieve medewerkers, wk-commissie en staff: heel erg bedankt voor al het harde werk en inzet gedurende dit seizoen en de tour. Jullie zijn geweldig! En dan nog een special thanks naar onze trouwe fans die ons op de voet hebben gevolgd vanuit Nederland. Jullie support deed ons goed!

En nu is het tijd om na te genieten van deze geweldige tour met mooie herinneringen en een fantastisch resultaat!

Liefs,
Fiona en Chantal

 

een aantal foto's van onze laatste dagen in de US vind je hier: http://new.thepride.nl/dayton2016-home/707-day-10-finals-day

Afdrukken