images/logo/ThePrideWatermerk.png

Day 6 - Rehearsal day: Trainen, vliegtuigen en de nagelstudio

Vandaag was "rehearsal day". Nadat we gisteren een rustig dagje hadden gehad, was het vandaag tijd om vol aan de bak te gaan.

We trainden van 9 tot 5. En Trevor kwam er voor het eerst bij vandaag, dus we konden beginnen met een lekkere dansles. Ook Adam was vandaag weer aanwezig. Mede dankzij deze geweldige Amerikanen, die speciaal voor ons vrij hebben genomen van hun werk, is er veel werk verzet. Het was een fijne en productieve training. En tijdens de training hebben onze lieve medewerkers  een heerlijke lunch klaargezet. Ook het avondeten was overheerlijk en het toetje, ijs met slagroom en aardbeien, werd met open armen ontvangen. Wat zouden we toch moeten zonder onze medewerkers!

Voor de medewerkers was er een leuk programma bedacht. Eerst even naar de fabriek van Fred J. Miller in Miamisburg (mocht je willen weten hoe ver dat voor hen rijden was: zo'n twee keer de helft volgens Adri... Bedankt.). Eerst werd een pakketje afgehaald met sabres en rifles voor The Pride Junior en The Pride Cadets. Daarna was niemand minder dan mevrouw Miller wel bereid om de Nederlanders een rondleiding te geven door het bedrijf. En daar maakten ze zich niet gemakkelijk vanaf. In 1,5 uur tijd liet ze alles zien. Hoe de uniformen gemaakt worden, waar ze gemaakt worden, de vlaggen en nog veel meer. In de fabriekshal waar dat gebeurt, zaten tijdens de rondleiding zomaar 40 tot 50 vrouwen kostuums te maken. Ons Pride-atelier is flink, maar dit... Ongelooflijk. De medewerkers waren het er allemaal over eens: hier zou Gezien bij moeten zijn. De zaken gaan trouwens goed bij Miller, vertelde mevrouw Miller. Er komt een nieuw pand bij aan de overkant van de weg. 

Na Miller stond voor de medewerkers een stop bij de UD Arena op het programma. Terwijl Tamara de guard aan het inchecken was kon een aantal medewerkers ' stiekem' even binnen kijken. En dat leverde momenten van bewondering op en ook momenten van ontroering. Wow, en onze meiden en jongens staan hier misschien straks ook... Slik!

Terwijl TPO in de middag onder andere werkte aan het Escher-vlaggenblok, werd de medewerkersgroep opgesplitst in een mannen- en een vrouwenvan. De mannenvan ging met Oostenrijkse campingmuziek op naar Het US Airforce museum. Althans, dat was het plan. Maar die verdraaide navigatie weer... En dus ging de mannenvan eerst naar het Wright museum. De gebroeders Wright komen uit Dayton. Zij bouwden als eerste een vliegtuig, of eigenlijk: een ding dat in de lucht kon. Dat begon met een fiets, maar dat ontwikkelde zich langzaam tot een vliegtuig. Superinteressant toch? Uiteindelijk lukte het overigens dus wel met de navigatie van de guys, uiteraard 'we zijn wel mannen he', dus werd nog een bezoekje gebracht aan het US Airforce museum. Lekker vliegtuigen kijken, oude, nieuwe, uit allerlei oorlogen, raketcapsules. Vet!   

Voor de vrouwen stond een bezoekje aan de nagelsalon/spa op het programma. Heerlijk even verwend worden door vakkundige handen. Dat was wel nodig na het optillen van die 400 kilo zware vloer zondag. Het leverde niet alleen heerlijke ontspanning op, maar ook prachtige gekleurde nagels. Sommige vrouwen dachten vast vooruit naar WGI championships en kozen voor de kleur oranje. Van het TPO kostuum en natuurlijk van oranje boven! Hup Holland Hup. 

Die nagels waren misschien mooi om te zien, maar in de trainingsruimte was ook genoeg moois te bewonderen voor de meiden. Dit keer was niet alleen Casey aanwezig, maar hij had nog veel meer van zijn militaire vrienden uitgenodigd. Heeeeeeel vervelend.

Waar was ik...

Oh ja, na de repetitie werd nog een korte stop bij de Walmart gedaan om nog een en ander in te slaan. Daarna kon iedereen genieten van een rustig avondje in het hotel. Lekker energie verzamelen voor morgen! 

Liefs, 

Kamer 5 Fiona, Myrna, Debbie en Chantal

 

img 9078

Rondleiding door mevrouw Miller bij Fred J Miller

20160405 11521020160405 12000120160405 13064620160405 130736img 9037img 9058img 9067img 9069img 9070img 9074img 9075img 9076img 9077

 

Afdrukken