images/logo/ThePrideWatermerk.png

Day 5 - Freeday!

Vandaag hebben we met zijn allen genoten van een vrije dag in Cincinnati! Eerst down town, daarna in de mall.

Om 10.00 uur vetrokken de zeven vans van het hotel in Sharonville naar downtown Cincinnati. Het bezoekje dat al tijden gepland stond in het schema aan de stad Cincinnati kreeg een verrassende wending. Het bleek vandaag, maandag 4 april, de openingsdag van het baseball seizoen te zijn. Om 12.00 trok er een parade door de stad. Van het noorden van de stad tot aan het baseball stadion, de plek waar we volgens planning gingen parkeren. Small change of plans was hier wel wenselijk. En dus werd er nog even naarstig op de kaarten gekeken en besloten tot parkeren bij wat op de kaart een casino net buiten down town leek. Prima, gas op de plank! 

Vriendelijke mannen in rode shirts ontvingen onze auto's met open armen. Hele open armen, geef die sleutel maar, wij parkeren je auto wel voor je, voor 4 dollar. Euhhhh?! De parkeerplaats die we hadden uitgekozen bleek een valet parking te zijn voor een restaurant. Na enige uitleg wie we waren en wat we kwamen doen - en nog wat vrouwelijke charmes in de strijd - was parkeermeneer Nate om: vooruit, jullie vans mogen hier wel even staan. Mooi geregeld, de andere parkeerplaatsen die we later tegenkwamen kosten 15 dollar of meer. 

De opening van het baseball-seizoen is een vrije dag voor de mensen in Cincinnati en de hele stad kleurde rood. Vergelijkbaar met onze oranje Koningsdagen. Het was, op zn zachtst gezegd gezellig druk in de stad. Daar genoten we met zijn allen lekker van. Net als van het mooie weer. Go Cincinnati Reds! 

Om 12.30 vertrokken we naar het Kenwood Town Centre om ons gespaarde geld flink uit te geven! Onder andere in de door ons geliefde winkels zoals Hollister, Abercrombie & Fitch, American Eagle Outfitters en natuurlijk Victoria’s Secret. Een lootjesacties in die laastste winkel zorgde ervoor dat meer dan een TPO'er met gratis lingerie naar buiten wandelde. Feest! 

Om 18.00 ging het feest nog even door, want we gingen genieten van een heerlijk diner bij The Cheesecake Factory! Het toetje bestond uiteraard uit cheesecake, en dat was heel lekker! Sommige leden en medewerkers hebben na het diner nog een korte Walmart stop gemaakt voor wat extra inkopen. Na een korte meeting (even de plannen voor morgen doornemen) was de rest van de avond vrij. Superfijn, lekker uitrusten zodat iedereen morgen weer klaar is voor een lange trainingsdag!

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden staan hieronder nog wat foto’s om te laten zien hoe de dag eruit zag!

Liefs van kamer 4,

Linda, Michelle, Gabry en Kirsten

 

img 8978img 8979img 8980img 8981img 8982img 8983img 8984img 8985img 8986img 8987img 8988

fullsizerender-6fullsizerender-7fullsizerender-8img 8920img 8925img 8933img 8960img 8968img 8973

Afdrukken