images/logo/ThePrideWatermerk.png

Day 4 - Showday 2.0: 'Praatjes, pyjama's en pasta'

Nadat we gisteren mee hadden mogen doen aan de championships van OIPA, was het vandaag tijd voor de Mid East Performance Association (MEPA) Championships.

Er werd eerst uitgebreid gegeten bij het ontbijt waarna we weer in de vans stapten richting de trainingslocatie. Voor we begonnen met de bodywarming-up kregen we nog een praatje van de staff over de show van gisteren. We weten dat we meer kunnen dan dit en zijn zeker bereid om daar hard aan te werken vandaag! :)

Vandaag is het zondag en daarvoor hadden we met de leden afgesproken dat het Crazy day was. En tijdens crazy day mag je flink uitpakken met je trainingskleding: strings, pyjama's, super woman kleding en glitter nepwimpers, alles werd letterlijk uit de kast gehaald.

Na een hele goede training waar Adam ons ook weer kwam helpen, kregen we een heerlijke lunch van de medewerkers: wraps! (Dan hadden we die maar alvast gehad en konden we ze niet meer in onze vlaggen krijgen ;) ) Ook Casey / Keessie (zie verslag dag 3) smulde lekker mee van de lunch. Tijdens het eten kregen we een jury-tapeje van de show van gisteren te horen. Dat was erg nuttig en het hielp ons realiseren hoe goed we eigenlijk bezig zijn!

Vervolgens was het tijd om in te pakken en richting de show te rijden. Er werd dringend doch vriendelijk gevraagd of we onze make-up zoveel mogelijk in de vans wilden opdoen wat tot hysterische eyeliner taferelen leidde, maar bij aankomst stapten we gelukkig allemaal helemaal klaar de vans uit en we hadden er zin in!

Zowel de body als de equipment warming-ups verliepen goed en de sfeer zat er goed in. Dat resulteerde in uitbundig gezang, laten we het erop houden dat het maar goed is dat we een Winterguard groep zijn en geen koor. Nadat we weer via buiten (we zijn lichtelijk getraumatiseerd van gisteren) naar de zaal waren gelopen waar we moesten performen was het showtime! De energie was heerlijk, we pushten met zijn allen tot het eind, we wisten dat deze al tien keer beter was dan gisteren en we hadden genoten op het veld, yes!

Ook de medewerkers moesten flink pushen tot het eind, want de vloer (van 400 kilo) werd niet terug op de vloerkar gevouwen maar opgetild en op de schouders naar buiten gebracht. Om alvast te oefenen voor WGI... Applaus voor hen. Een nog groter applaus was er voor de performers van Miami Valley Adaptive Color Guard. Een filmpje van hun optreden zie je op de Facebookpagina van The Pride of The Netherlands. Prachtig! 

Na weer een lange retreat (we worden er nog goed in!) was het tijd om om te kleden en terug te gaan naar het hotel. Dachten we...

Surprise! Na iets meer dan een uur te hebben gereden, kwamen we aan in een woonwijk bij een mooi huis en in dat huis woonde niemand minder dan Trevor! Als verrassing hadden hij, zijn vrienden en ouders een compleet diner voor ons verzorgd, inclusief kaarslicht! We hebben gelachen, gegeten, gepraat, de show van vanavond teruggekeken, er werd gespeecht en nog veel meer lekkers gegeten en gedronken (pasta, salade, muffins maar ook zelfgemaakte limonade en ijsthee) was het tijd om terug naar het hotel te gaan. In de vans praatten we allemaal nog lang na over de bijzondere verrassing: wat hadden ze er een werk van gemaakt! Hoe speciaal dat ze dat allemaal voor ons gedaan hadden!

Eenmaal daar hebben we alle gel en haarlak uit het haar gewassen om vervolgens lekker te gaan slapen. Morgen wordt ook een bijzonder leuke dag, want gaan we SHOPPEN! We hebben er zin in!

Liefs kamer 3,
Laurissa, Demi, Desiree en Andrea

 

fullsizerender-3

Mooi voorjaar in de USA

img 3843

Escher-sokken konden natuurlijk niet ontbreken tijdens crazy sunday outfits

img 8832

Super(wo)men met een halfgelukte photobomb!

img 8842

img 8844

Crazy sunday it is!

img 8850

James Trent arena

img 8854img 8862img 8863img 8873

Bloemen voor de leden van MEPA, hoe lief!

 

Verrassingsfeestje bij Trevor thuis!

img 8880img 8881img 8882img 8884img 8886img 8889img 8890img 8897img 8905img 8908img 8909

 

Afdrukken