images/logo/ThePrideWatermerk.png

Day 2: Jetlagday - 'Fans van onze vans'

Dag twee stond in het teken van reizen van Chicago naar Sharonville. Een ding is zeker na deze dag: wij zijn fans van onze vans!

Na een heerlijke, broodnodige nachtrust, gingen vandaag om 7.00 uur de wekkertjes al. Bijna iedereen had na de vermoeiende eerste dag goed geslapen, waardoor we weer fris en fruitig aan het ontbijt zaten.

Het was de bedoeling om om 9.00 uur te vertrekken richting Sharonville, maar door wat problemen met het ophalen van de cargo van, gebeurde dit iets later dan gepland. Gelukkig was het al vrij snel opgelost, waardoor we nog vrij op tijd konden vertrekken.

De eerste stop was rond half 1. Dit had ook niet later moeten gebeuren, want bijna iedereen moest ontzettend nodig haar het toilet. Leuk hoor, van die to-go bekers als finalscadeau, maar misschien toch niet heel erg handig. De van van Henri kwam als laatst aan vanwege een verkeerde afslag (die grappig genoeg s'ochtends al voorspeld was!) en toen iedereen er uiteindelijk was, was het tijd om te lunchen.

De rest van de reis was vooral erg gezellig! En is weinig geslapen en veel gelachen, gekletst en gezongen. Zo werden in ėėn van alle streken, uitgehaald in de pubertijd, besproken en in een andere kreeg Silvia Timmer een lesje twerken.

Door al dit vermaak, leek de tijd erg snel te gaan en sommige leden vonden het zelfs jammer toen we aankwamen bij het hotel ("neeeeee, wij zijn fan van de van!).

Na wat tijd om op te frissen, het hotel te verkennen en de spullen uit te pakken, konden we gelukkig snel die gezellig vans weer in, om naar een locatie voor het avondeten te gaan en voor wat shoptijd bij de Walmart. Daar ging iedereen flink los waardoor de vans na afloop met tientallen plastic tassen werden volgeladen. Hier doen ze duidelijk nog niet aan minder plastic!

Bij de terugkomst in het hotel was er een korte meeting om wat wijzigen voor de volgende dag te communiceren. Ook kregen de leden nog wat extra uitleg over het optreden dat voor de volgende de dag gepland staat. Geen zorgen Gezien, we zullen de kleding netjes uithangen;). Daarna werd er nog wat nagepraat, werd er hier en daar wat wijn en bier gedronken en werden de aankopen aan elkaar geshowd. De leden van ėėn van de kamers namen dat wel heel serieus, zij gaven even een modeshowtje in hun nieuw aangeschafte nachtjaponnen (inclusief Enzo, Robert en Alan!). Daarna was het tijd om alvast wat voorbereidingen te treffen voor de volgende dag en om te gaan slapen.

Al met al dus een erg leuke dag, waarin van een jetlag weinig te merken was!

Liefs van kamer 202: Jeanine, Noa, Merel en Deveney

 

img 8709
uitchecken bij hotel 1: Days Inn in Chicago


img 8711
Alle spullen in de cargo van en op naar Dayton area

 

img 8744

Van selfie nummer 1 van 100

img 8714

lunchen bij de Mac

 

img 8719

Het weer aan de ene kant van de van

img 8720

Het weer op hetzelfde moment aan de andere kant van de van

 

img 8729

Inchecken bij ons verblijf de komende 10 dagen: LivINN in Sharonville, OH

img 8732

Nog geen spoortje vermoeidheid te bekennen bij de leden na de lange rit

img 8733

Cheessse!

img 8734

Even het thuisfront op de hoogte brengen van wat we allemaal doen

 

img 8741

Het resultaat van slechts 1 uurtje Walmart shoppen door 7 mensen...

 

img 8748

Bij de Walmart kun je ook hele mooie pyjama's kopen...

Afdrukken