images/logo/ThePrideWatermerk.png

Lang leve het gps-systeem

We made it! Rond half zeven Amerikaanse tijd (+7 in NL) landde ons vliegtuig op Amerikaanse bodem. Dat had wellicht iets vroeger kunnen zijn, als de piloot naar Adri had geluisterd en zn gps op kortste weg en tolwegen vermijden had gezet. ;-) Maar op deze manier hadden we in elk geval wel de scenic route te pakken, via Stockholm (check, Zweden, afvinken), waar een aantal van ons ongetwijfeld een van zijn duurste biertjes ooit heeft gedronken (10 euro per glas) en over het schitterende ijslandschap van Groenland dat mooi te zien was doordat het er onbewolkt was.a8b7457e-dbdb-432d-842b-7ee046230dbb

Die gps bleek ook tijdens het ophalen van onze auto's (vans) een dingetje te zijn. Maar na wat wisseltrucs en veel rollende ogen van de vriendelijke (?) baliedames, reden we een luttele paar uur later weg met vijf auto's mét gps van de zes. Not bad, als je bedenkt dat ze ons bij binnenkomst 0 gps-systemen gingen geven.

c035d3bc-630a-459c-9dde-ba614ada6806Hadden onze chauffeurs ook allemaal maar naar Adri geluisterd en tolwegen vermijden in de gps aangezet, had de rest van de logistiek die avond nog nét iets soepeler gegaan. Want eh, wat doe je bij een tolpoortje dat je helemaal niet tegen had moeten komen met je bergen papieren dollars en creditcards als er alleen muntjes in het apparaat kunnen?

Afijn, op het vliegveld hadden de leden zich ondertussen beziggehouden met hamburgers eten, chillen en een rolstoelrace. Maar hoe heerlijk was het toen we allemaal met ons oor het kussen van ons airporthotel konden raken. Lange reisdag 1 zit erop.

Vandaag (vrijdag) rijden we met elkaar naar Dayton.

Onze Christine houdt tijdens de tour een blog bij. Haar belevenissen lees je ook op de Dayton site, namelijk hier: http://new.thepride.nl/christine-s-blog/

Veel leesplezier en tot snel.

Bye bye from Chicago!

Afdrukken