images/logo/ThePrideWatermerk.png

Day 08 -- Prelimsday

We moesten vanmorgen om 6.00 uur op, aankleden, ontbijten en om 7.30 uur allemaal startklaar in de auto zitten om naar Trainingslocatie "Game on Cinci" te rijden. In de auto moesten de leden van The Pride of the Netherlands op een papieren boterhamzakje schrijven wat ze voor lunch wilden hebben. Aantal sneden wit of bruin + al dan niet boter + welk beleg en wat voor stuk fruit.
Aangekomen in "Game on Cinci" startte TPO meteen met de training en gingen de medewerkers de lunch-pakketten maken.

Aab het eind van de training liep The Pride of the Netherlands nog een goede run om in de stemming te komen. Om stapte iedereen in de auto om naar het Nutter Center te rijden waar The Pride of the Netherlands kon omkleden en aan aan de warming-up beginnen. Toen ze de trap afkwamen naar de ruimte voor de equipment warming-up had Tamara via haar mobiel en Facetime een rechtstreekse verbinding met de mensen op de club die daar startklaar zaten om TPO aan te moedigen! Aan beide kanten van de lijn werd er enthousiast naar elkaar gezwaaid. Een geweldig leuke opsteker voor de leden om te zien hoeveel mensen met hen mee leven. :)

En dan is ineens het moment daar dat je door dat doek gaat en naar een gigantisch grote tribune staat te kijken! Dit is het derde jaar dat ik met The Pride of the Netherlands mee de vloer op mag lopen tijdens de WGI, en wat ben ik altijd blij dat ik gewoon op de tribune mag gaan zitten ipv voor de ogen van al die mensen met een vlag te moeten gaan staan stuntelen! :)

Stuntelen was er voor The Pride of the Netherlands overigens absoluut niet bij: ze waren fantastisch!! Woorden schieten te kort om te beschrijven wat er door je heen gaat als je daar zo trots als een pauw zit te bekijken wat een geweldige show 'jouw' jongens en meiden daar staan neer te zetten! Ik ga niet eens proberen dat te beschrijven. Het geeft in ieder geval zo veel energie dat het daarna zelfs lukt de vloer op de schouders te nemen en de zaal uit te dragen!

Na de show terug achter het doek, vonden we het grootste deel van The Pride of the Netherlands in tranen van blijdschap. En wij hebben ze nog eens extra geknuffeld en verteld hoe goed ze waren! Bevestiging kwam al snel toen de score bekend werd: 88,8. Op dat moment (op ongeveer de helft van de units) de tweede score!

Om 13.30 uur zat iedereen in de auto om de repetities te gaan bekijken van twee units die in de World Class uit komen: Santa Clara Vanguard en Blessed Sacrament.
Rond 15.30 zat iedereen weer in de auto om via de eettent met de grote gele M naar de UD arena te rijden om daar de World Class Prelims te bekijken.

Na Santa Clara Vanguard zijn we terug gereden naar het hotel. Daar was een korte meeting om het programma voor morgen door te nemen. Die is nog niet helemaal bekend omdat we op dat moment nog geen scores voor de derde en vierde ronde binnen hadden.

Michelle kwam nog even op onze hotelkamer op de derde verdieping langs om naar haar Shop-blessure te laten kijken. Aangezien chef A3 op de begane grond de ehbo-doos zat te bewaken, werd hij telefonisch opgeroepen deze even boven te brengen aangezien de verpleging al in pyama rond liep. A3 ziet intussen duidelijk het nut van een assistent in want wie kwam de ehbo-doos brengen? Jor3 natuurlijk!

Op het moment van schrijven zijn net de scores van de derde en vierde. ronde binnen, en The Pride of the Netherlands staat met hun score vierde!

De leden zijn nu naar bed (in de hoop dat ze kunnen slapen) want het word morgen weer een spannende dag!


 

Afdrukken