images/logo/ThePrideWatermerk.png

Day 07 -- Rehearsal & Meeting

The Pride of the Netherlands ging meteen hard aan het werk onder begeleiding van de NL-staff aangevuld met Trevor en Adam Dalton.

Rond 11.00 uur stonden de medewerkers op het punt te vertrekken voor nog een shop-ronde, toen Adri terug naar binnen gefloten werd voor reparatie van een gebroken riffle. Een half uurtje later vertrokken we alsnog.

Om 15.30 uur was iedereen terug in "Game On" waar een deel van de keukencrew aan het werk ging om de gisteren gemaakte nasi op te warmen. Tot onze verrassing kwam daar ook Adam Sage de groep versterken.

Er werd door de hele groep nasi gegeten met als toetje een bekertje fruityoghurt. Tegen het eind van het diner kwam de James Bowie High School guard binnen. Zij zullen tijdens de WGI mee doen in de Scholars World Class.

De leden van The Pride of the Netherlands en de James Bowie HS lieten elkaar hun show zien. Op ongeveer de helft van de Escher-show viel de muziek uit, maar TPO ging gewoon door alsof er niets aan de hand was!

Na beide shows werd er nog even met elkaar gepraat, en werden er tips & trucs uitgewisseld. Al met al een fantastisch leuke avond na een dag hard werk!

Na omkleden gingen we met zijn allen nog even langs de supermarkt en daarna snel naar het hotel. Er was een korte meeting om de dag van morgen door te nemen, en daarna allemaal gauw naar bed!

Morgen begint het festijn waar we hier voor naar toe gekomen zijn: de WGI.

Vanaf deze plaats wens ik iedereen vast heel veel succes voor de Prelims morgen!!


 

Afdrukken