images/logo/ThePrideWatermerk.png

Day 06 -- Split Up Day

Vlaggen, equipment en de vloer werden uitgeladen door de heren waarna The Pride of the Netherlands kon beginnen met de training die tot 17.00 uur zou duren.
De nederlandse staffleden kregen vandaag assistentie van de amerikaanse Adam en Trevor.

Intussen werd de groep medewerkers verdeeld over de Walmart (boodschappen halen voor diner) en de keuken (voorbereiden van de lunch).
Na terugkomst van de boodschappen-ploeg werd de groep medewerkers weer op een andere manier verdeeld. Er bleven er een aantal in de Armory om te zorgen dat het diner voor morgen en de lunch voor vandaag gemaakt werd. Het andere deel van de groep vertrok om besteld equipment op te halen bij FJM, het naai-atelier dat kostuums maakt voor de high school drumbands en guards en bijvoorbeeld ook de kostuums voor de Blue Devils maakt.
Dit is een familiebedrijf die (tot zijn dood) geleid werd door Fred J. Miller. Wij werden vandaag verwelkomd door mevrouw Miller die zo vriendelijk was ons een uitgebreide rondleiding te geven. Heel indrukwekkend om te zien. Dat is toch even iets anders dan rond de 80 guards aankleden! Vooral het computer-gestuurde snij-apparaat maakte veel indruk. Helaas meldde Penningmeester Frank meteen dat we geen budget beschikbaar hebben voor dat soort speelgoed. ?

Bij FJM vandaan reden we naar de Dayton Arena om vast de sfeer te proeven. De aanwezige mensen vonden het prima dat we even rond keken. Het ging ze echter te ver dat Marie-Louise op de middenstip ging liggen; toen werden we de tent uitgestuurd.

Daarna reden we terug naar de Middletown Armory voor een snelle lunch. Daarna werd er weer geherverdeeld en vertrok er een auro met dames naar een nailstudio en een auto met heren naar het Airborn museum. Er bleven zes personen (m/v) achter in de Armory om voor het diner te zorgen.

Het diner bestond vandaag uit varkensfiletlapjes met aardappels uit de oven en gekookte, gemengde groente. Als verrassing voor de leden van The Pride of the Netherlands was er als toetje ijs met aardbeien en slagroom.

Dit was de laatse keer dat we in Middletown Armory trainden, dus de keuken moest opgeruimd, de koelkasten leeg en tafels en stoelen weer terug gezet worden waar we gevonden hadden. Het was een fijne trainings-lokatie (zeker vanwege de uitgebreide keuken!) maar helaas de rest van de week niet meer voor ons beschikbaar.

Na nog een rondje door de Walmart reden we naar het hotel waar nog een meeting was om het programma voor morgen door te nemen. Daarna vertrok iedereen naar de
hotelkamers voor nog een drankje en gezelligheid.

Morgen is weer een trainingsdag voor The Pride of the Netherlands terwijl de medewerkers hun eigen programma volgen.

Voor nu Goodnight!

Afdrukken