images/logo/ThePrideWatermerk.png

Day 05 -- Free (read: shopping) day!

Zoals intussen de standaard begon ook deze ochtend met een niet werkende pancake-machine die deze keer helaas niet meer bijgevuld en/of gerepareerd kon worden. Ik ben diep teleurgesteld en vrees het ergste voor de rest van de week. ?

Om 10.00 uur zat iedereen in de van en om 10.30 uur arriveerden we in Cincinnati. Een deel van de medewerkers besloot in het restaurant naast het parkeer-terrein koffie te drinken op het terras aan het water terwijl de rest van de groep de stad in trok. Dit zou de dag van de cheesecake worden, en op dit terras werd er vast geproefd van de traditional cheesecake.

Het was -in tegenstelling tot de vorige dagen- heerlijk zacht weer, dus besloten Ingrid, Silvia en ik de rest van de ochtend door te brengen op een bankje in het park aan het water.

Om 12.30 moest iedereen weer in de vans zitten. Mede door de drukte in de stad ivm met de parade die gehouden werd als start van het baseball-seizoen, werd dat niet door iedereen gehaald. Zodra iedereen in de vans zat vertrokken we naar Kenwood Town Centre.

Daar aangekomen mocht iedereen op eigen gelegenheid gaan lunchen en winkelen. Daar is verder niet veel meer over te vertellen dan dat iedereen met heeeeeleboel tasjes om 18.00 uur bij de vans stond om gezamelijk te gaan dineren.

Het diner vond plaats in de Cheesecake Factory. Nadat we allemaal een bloemenvaas vol cola gekregen hadden van een zeer vriendelijke serveerster, moest er gekozen worden van een uitgebreide kaart. Alles smaakte even goed, en de porties waren zeer ruim. Een dessert kon er bij ons niet meer bij, maar gezien de naam van het restaurant was vertrekken zonder dessert natuurlijk ook weer uitgesloten. Zodoende vertrokken enkelen van ons met een tasje met cheesecake in verschillende smaken. De Red Velvet Cheesecake die ik gekozen heb smaakt verrukkelijk!

Omdat je gewoon nooit genoeg kan shoppen, reed een groot deel van de groep van de Cheesecake Factory rechtstreeks naar de Walmart voor nog een rondje boodschappen doen. Daarna verzamelde iedereen om 22.00 uur in de eetzaal van het hotel.

Na een korte meeting om het programma voor morgen door te nemen, vertrok iedereen naar zijn kamer. Ik slaap op de "Total First Aid" kamer... Wij repareren equipment, vlaggen, kleding en mensen. Om die reden kwamen Michelle, Sharona en later ook Noa langs om de blaren die ze tijdens het shoppen opgelopen hadden door te laten prikken!

Volgens het schema in het tourboek moet om 23.00 uur het licht uit. Morgen gaan we serieus aan de slag; er staat voor The Pride of the Netherlands een training van 9.00 tot 17.00 uur op het schema, terwijl een deel van de medewerkers zich zal vermaken met het bereiden van lunch en diner in de keuken van de Middletown Armory.

Goodnight everyone!

Afdrukken