Skip to main content

Tamara Zuijdervliet gefeliciteerd met het Erelidmaatschap

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

The Pride heeft tijdens de Algemene Leden Vergadering van 24 september ingestemd met de benoeming van ons jongste Erelid: Tamara Zuijdervliet. Enorm gefeliciteerd met dit prachtige Erelidmaatschap....lees meer...

Het Erelidmaatschap

Mensen die zich exceptioneel inzetten voor de club, daar zijn we extra dankbaar voor. We dragen allemaal ons steentje bij, maar iemand die zich belangeloos voor lange tijd volledig inzet voor onze vereniging, vernieuwing brengt, altijd beschikbaar is om te helpen, de moeilijkste en complexe situaties niet uit de weg gaat en vooral ook The Pride maakt tot een fijne plek om naar toe te gaan, dat zijn mensen waar we trots op zijn en graag tot Erelid willen benoemen. Een benoeming is dan ook voor het leven en we zijn heel blij om Tamara aan het lijstje van Ereleden van The Pride te mogen toevoegen.

Van Cadet naar Staffcoördinator

Tamara is al voor langere tijd betrokken bij The Pride, wij hebben zelfs nog een zwart-wit foto gevonden van een optreden van Tamara. Door de jaren heen raakte Tamara steeds meer betrokken bij winter guard en daarbij ook zomer guard. Met haar ervaring als lopend lid bij verschillende DCI corps heeft Tamara 6 jaar geleden de moeilijke taak van staffcoördinator op zich genomen. En dan ben je ook gelijk bestuurslid. Dat ging haar zo goed af dat Tamara het laatste jaar ook de rol van secretaris op zich heeft genomen. Tamara laat altijd zien dat zij moeilijke kwesties niet uit de weg gaat, maar juist aanpakt en oplost.

Een van de vele hoogtepunten in haar staffcarrière is ongetwijfeld het behalen van een recordscore van 99.64 tijdens CGN Championships 2016 met The Pride Junior. 

Dankjewel Tamara

Na vele jaren in het bestuur heb je nu tijd voor jezelf genomen, maar je bent nog steeds betrokken en actief bij de club. We hopen nog vele mooie jaren samen met jou als Erelid mee te mogen maken. We willen je enorm bedanken voor alles wat je voor The Pride hebt gedaan en nog gaat doen.

Namens Vereniging Winterguard The Pride

Nieuw in de webshop

Download Onze APP

Kalender

Vrijdag 19 april
Open Clubavond


Zaterdag 27 april
Optreden Koningsdag


Vrijdag 10 mei
Open Clubavond


 

Pride Pictures