Aankondiging Nieuwe Sponsor: SQLBrander.nl

Geschreven door Steven Vlaanderen Oldenzeel op .

Wij zijn ontzettend trots en blij om onze allernieuwste Sponsor SQLBrander.nl te mogen aankondigen. De betrokkenheid van SQLBrander.nl bij onze club is bezegeld met een prachtige advertentie op de achterzijde van ons clubblad. Daarnaast is op de tv’s in het clubgebouw de advertenties van SQLBrander.nl te zien en natuurlijk hebben we een prominente vermelding op onze website staan voor SQLBrander.nl.

Ben je een beetje thuis in de wereld van Databases dan zal SQLBrander.nl vast geen onbekende naam meer zijn. Een team van Database Engineers en BI specialisten helpen kleine en grote bedrijven om hun database systemen op orde te krijgen, te optimaliseren en te beheren. De kennis en expertise van dit database team is enorm uitgebreid. Kennis maken met de Engineers van SQLBrander.nl kan via het kennismakingsformulier.

Het sponsoren van onze vereniging is heel speciaal, maar in deze tijden voelt het nog even extra speciaal. Want waar onze Vereniging draait op de belangeloze inzet van onze vrijwilligers hebben wij ook financiële impulsen nodig om onze doelstellingen en ambities waar te maken. Doelstellingen om bij de top van Nederland te blijven en onze ambities voor deelname aan de wereldkampioenschappen in Dayton mogelijk te maken. SQLBrander.nl helpt ons met een geweldige financiële bijdrage en geeft ons hiermee een flinke steun in de rug.

 

GO FUND ME

Kalender

Donderdag 6 april
Start WK tour


Donderdag 13 april
WGI Championships


Vrijdag 14 april
WGI Championships


Zaterdag 15 april
WGI Championships


Zaterdag 22 april
Slotfeest


Zaterdag 10 juni
Open Dag


Pride Pictures